12 YouTube-giganten delen Graffiti-muur voor Chappie

Published On 24 October, 2015 | By Spotvogel |

12 invloedrijke YouTubers deden mee aan een stunt voor de nieuwe film Chappie. Zij maakten ‘Europa’s grootste, deelbare kunstwerk’ met Londens invloedrijkste graffiti-artiesten.

Timelapse graffiti

Onderstaande video toont het hele evenement van het spuiten van de Chappie graffiti muur. Een muur van 18 bij 3 meter werd volgespoten met iconische beelden van Chappie. De 12 YouTubers met groot gevolg zorgden voor een gezamenlijke aantal views van over de miljard! Zie hieronder de timelapse video ervan en klik door op het filmpje voor de officiële trailer!

Chappie, de revolutionaire robot

Chappie is de nieuwe Hollywood blockbuster film over een robot die beschikt over een revolutionair AI (= artificial intelligence). Is Chappie een bedreiging of een verrijking voor de mens? De bad guys in de film willen er in ieder geval niks van weten. Pas helemaal enthousiast werd ikzelf bij het zien van de trailer toen ik Die Antwoord in beeld zag verschijnen.

chappie die antwoord

Toen werd het me duidelijk waar de film zich afspeelt: In de buurten en slums van Johannesburg, Zuid Afrika. De Die Antwoord-artiesten spelen de rol van straattuig die aan de kant van Chappie de robot vechten. Wie anders dan Die Antwoord is immers zo populair en tevens verwant aan die streek?

Chappie is vanaf nu te zien in de bioscoop!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *