25 Beste foto’s van het jaar 2014 – door Flickr

Published On 13 October, 2015 | By Freek Keesen |

Honderd miljoenen foto’s werden er dit jaar weer geüpload op Flickr. De 25 populairste foto’s van het jaar 2014 zijn hier te zien!

Flickr geeft zelf al aan:

“[B]eauty is in the eye of the beholder.”

Toch hebben ze middels een aantal factoren de meest populaire foto’s van het jaar eruit gepikt. Deze factoren, die de mate van engagement beogen te meten, zijn onder andere het aantal keren dat de foto’s bekeken en ‘ge-favoriet’ zijn.

Een aantal fotografen kwamen meerdere keren voor in de lijst; Daarvan werd de best scorende foto genomen. Ook heeft Flickr er zelf vier uitgekozen, omdat ze die zelf zo mooi vonden.

Wat zagen we in 2014?

Zo’n selectie van populaire foto’s zegt natuurlijk wel wat over wat mensen in deze tijden het liefst zien. Gezien de 25 populairste foto’s van 2014 lijkt romantiek en surrealisme zeer populair; We lijken weg te willen. Van de drukte, van de technologie, van de realiteit, van de stad en zelfs van de aarde (getuige dat er twee keer een Star Wars-achtige ruimteschip instaat…)!

Hieronder zie je een selectie van de 25 beste foto’s op Flickr van het jaar 2014:

Check de complete lijst hier!

Credits

Credits gaan naar de fotografen met de volgende usernames (in volgorde van boven getoonde foto’s): oprisco, Avanaut, j man, rastaschas, stevoarnold, Adrian Sommeling, Rosie Anne, David Uzochukwu, Masa, europeanspaceagency, humansofny, Alexandr Tikki, elmofoto, PeteHuu, aleshurik. Alle rechten zijn aan hen voorbehouden.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *