30 Dagen Meer Geld Overhouden, de ING challenge

Published On 23 October, 2015 | By Spotvogel |

Herkenbaar? Je loopt door de stad en zonder dat je er erg in hebt, wandel je even de winkel in om een paar onnodige schoenen te scoren? ING daagt je de komende maand uit!

Geld uitgeven is makkelijker dan geld overhouden. Hoe makkelijk het geld je portemonnee uitvliegt, zie je in het filmpje van de ING. Herkenbaar?

ING 30 Dagen Meer Geld Overhouden

Genoeg geld overhouden voor de dingen die je echt graag wil, dat is pas echt tof. En laat dat nou op vele manieren kunnen. ING heeft nu een app, de 30 Dagen Meer Geld Overhouden Challenge, In deze 30 dagen krijg je dagelijks een uitdaging. Doe ze allemaal of doe wat bij jou past. Het levert je zeker weten tientallen euro’s of meer op. Met de ING app wordt geld overhouden (bijna) net zo leuk als uitgeven.

Kijk, dat motiveert om die impulsaankopen te laten staan. Even geen dingen die je niet echt nodig hebt. Of minder van die kleine, sneaky dingetjes, zoals een koffie op het station, tijdschrift in de trein en ga zo maar door. Want een paar kleine dingen laten staan en je hebt al snel een mooi bedrag. Doe daarom dus mee met de ING Challenge en hou bij hoeveel jij kan besparen op zo’n maand. Klik door op het filmpje en download de app voor Android of iOS! (of doe mee via e-mail)


Doe daarom dus mee met de ING Challenge en hou bij hoeveel jij kan besparen op zo’n maand. Klik door op het filmpje en download de app voor Android of iOS!

toffedingen_advertorial

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

One Response to 30 Dagen Meer Geld Overhouden, de ING challenge

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *