365 dagen je hart en dromen volgen

Published On 10 October, 2015 | By Sabine Langhout |

365 dagen lang je hart en dromen volgen. Dat is precies wat Kim Reek (39) doet. Hij is inmiddels al 75 dagen bezig in dit bijzondere jaar.

kim reek
In zijn missie om vanuit zijn hart en dromen te leven evalueert hij bijna iedere dag door middel van een vlog. In die vlogs vertelt Kim over zijn ervaringen en ontdekkingen. Hij komt tot de conclusie dat deze manier van leven het mooiste is wat er is, maar dat het soms ook ingewikkeld en confronterend kan zijn.

Het is toch best knap en intensief, om er dagelijks mee bezig te zijn. Iedere dag weer stil staan bij wat je hart en dromen je ingeven en hoe je dat kunt uitvoeren.

De inhoud van de filmpjes is dan ook heel veelzijdig. Een korte bespreking van een interessant boek, vertellen wat Kim inspireert maar ook acties om de wereld een stukje mooier te maken.

Een paar dagen geleden publiceerde Kim een video van zo’n actie die hij heeft gedaan. Hij is geblindeerd midden op de Kalverstraat in Amsterdam gaan staan. Strak in het pak met een bordje ‘I may wear a suit, but I need a hug!’ voor zich.

Met deze actie wilde hij mensen ontroeren en uitnodigen om voorbij een pak te kijken. “Een pak kan afstandelijkheid en onkwetsbaarheid uitstralen waardoor mensen soms vergeten dat er altijd een mens met gevoelens en behoefte aan liefde achter schuilt”, aldus Kim. Uit de beelden blijkt dat sommige huiverig zijn om hem een knuffel te geven. En dat terwijl het krijgen / geven van een knuffel een bepaald geluksgevoel geeft. Was Kim hier ook naar op zoek? Al snel komen er steeds mensen langs die Kim wel een knuffel geven. Sommigen komen er zelfs speciaal voor terug gelopen.

Benieuwd wat Kim nog meer beleeft en doet vanuit zijn hart en dromen?? Bekijk dan zijn YouTube Kanaal!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *