3D fotohokje? Het kan in Japan!

Published On 6 February, 2013 | By Tom |

Een standbeeld krijg je – zeker in het toch wel nuchtere Nederland – niet zomaar. Voor een simpele buste moet je zelfs al behoorlijk opmerkelijke prestaties hebben geleverd! Heb jij toch echt behoefte aan een beeld van jezelf dan adviseer ik je de volgende vakantie in Japan in te plannen. Daar is namelijk ‘s werelds eerste 3D fotohokje te vinden!

Je kent ze wel van het station. In een baldadige bui even snel wat lollige foto’s schieten in een fotohokje. Lachen! Nu is het in Harajuku (Japan) mogelijk om toch wel een paar stappen verder te gaan. Laat je zo’n 15 minuten ‘scannen’ in jouw favoriete pose waarna een computer er een 3D model van maakt. Deze wordt vervolgens op een toch wel heel realistische manier in 3D geprint. Zo, je eigen stanbeeld voor in de tuin of op de schouw!

De mini-jij is er met een hoogte van 10, 15 en 20 cm. Heb je liever een moderne versie van een familieportret (alleen is ook maar zo alleen!), ook dat is mogelijk!

Dit 3D fotohokje is te vinden in het Eye of Gyre Exhibition in Harajuku (Japan).

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *