3x raden waar deze toffe commercial over gaat?

Published On 24 October, 2015 | By Spotvogel |

Je hebt soms van die commercials waar je even verbijsterd van staat. Zo ook deze waarin een wat oudere man zijn leven nog tiptop onder controle heeft.

Ik durf te wedden dat je niet zo één, twee, drie kan raden (voordat de clue komt aan het einde) waar deze commercial over gaat!

Bekijk de TenaMen – Control commercial:

Je had het denk ik niet geraden, of wel?

Dat alles dus om een punt te maken over urineverlies onder oudere mannen! Chapeau, hoe de makers van deze commercial zo’n gênant onderwerp zoiets luchtigs kunnen maken. De man bevat de kunst van het droog kijken in de camera terwijl hij trucjes uithaalt die menig man wilt kunnen. En dan hebben we het niet alleen over de oudere doelgroep, maar ook over frisse, jonge goden zoals ik (oké, dat was een overdrijving). Deze man beheert het leven verder dan tot in slechts de vingers. Ik wil ook blokken in midden kunnen hakken met een mindpunch; Ik wil ook leeuwen temmen en ik wil ook baby’s sussen door simpelweg ‘genoeg’ te zeggen. Wanneer de man aan het eind begint over ‘urine lekkage’ weet je even niet wat te denken. Behalve dan dat het toch fijn is dat er iets tegen te doen is!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *