5 dingen die toffer zijn dan de Pinkpop line-up

Published On 18 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

Waren we jullie dinsdag nog aan het warm maken voor een ontzettend gaaf festival in Landgraaf, moeten wij vandaag toch even onze excuses aanbieden. Ook ToffeDingen zat gistermiddag aan de monitor gekluisterd, te wachten op dat “JA YES DANK JE WEL! Baas? Ik kom zaterdag later, ik moet even kaartjes regelen”-moment. Nou, we wachten nog steeds. Als goedmakertje presenteren wij daarom onder voorbehoud (omdat er nog 9 namen aangekondigd moeten worden): 5 dingen die toffer zijn dan de Pinkpop 2016 line-up!

1. Lowlands 2016

lowlands logo black

 

Ja. Het is een beetje gemeen om meteen een ander festival te noemen. Helemaal omdat er bij Lowlands ook geen absolute WOW-namen zijn aangekondigd. Maar met artiesten als Disclosure, CHVRCHES, Berlin-house grootmacht Paul Kalkbrenner en reggaegod Damian “Jr. Gong” Marley (ja, de zoon-van) belooft Lowlands 2016 iets meer feest te brengen. Ook Lowlands heeft een aantal pensionado’s geboekt (Sum 41, eerste album stamt uit 2000 en sindsdien hebben ze eigenlijk maar één echte hit gehad) maar de norm is toch moderne, vooral EDM-artiesten en een grote(re) feestgarantie!

 

2. Buurman en Buurman afleveringen in de bioscoop

Buurman & Buurman

Bron: ytimg.com

Ja. Je hoort het goed. De show die eigenlijk iedereen wel leuk vond, maar die je tegenwoordig niet genoeg meer terugkijkt, is OP DIT MOMENT te zien in de bioscoop! Je weet in ieder geval zeker dat je gaat lachen, het is een stuk dichterbij huis dan Landgraaf en oh ja… hadden we al verteld dat het Buurman & Buurman is? Juist. Check hier de Facebookpagina en zoek meteen even een plekje voor vanavond bij je lokale cinema.

 

3. Wi-Fi vanuit een luchtballon

Project-Loon-Google

Bron: Google/Nieuws Van De Vooruitgang

In Sri Lanka wil Google met luchtballonnen het land gaan voorzien van een betrouwbare breedbandverbinding met de buitenwereld. Op het Aziatische eiland is nog lang niet overal internet verkrijgbaar, maar op deze manier zou het zelfs op de meest afgelegen gebieden mogelijk moeten zijn om te WhatsAppen met je vrienden en oma. Misschien een idee om zo’n ballon boven de trein te hangen, NS?

 

4. Verstappen ft. Ferrari

Max Verstappen

Bron: nu.nl

Het sattelietteam van Red Bull Racing, Toro Rosso, zal in 2016 beginnen met een Ferrarimotor. Ja. Tof. “Mad” Max Verstappen was vorig jaar af en toe al onnavolgbaar, maar moest het op de rechte stukken vaak afleggen tegen zijn concurrenten (of het rechterachterwiel van Romain Grosjean). Dit seizoen zal daar dus verandering in gaan komen en kunnen we Max écht mee gaan zien doen voor de prijzen. Overigens is al bekend dat Max na dit seizoen de transfer naar het team van Ferrari gaat maken, dus nu kan hij alvast wennen aan de motor.

Nog één keer. Omdat ze zo mooi zijn:

5. Deadpool rapbattlet Boba Fett

Dé Rom-Com van dit Valentijnsseizoen Deadpool heeft tijd vrijgemaakt om zijn grappen en grollen voort te zetten op YouTube. Hij doet mee bij de internethit “Epic Rap Battles Of History” en neemt het op tegen Star Wars-karakter Boba Fett. Nogmaals: het is gratis, de reistijd bedraagt ongeveer 3 seconden (7 op oudere smartphones) en het is toffer dan Pinkpop 2016.

 

Wij hopen dat we jullie hierbij een beetje gecompenseerd hebben. Hebben wij nog iets tofs gemist of wil je eens even eerlijk laten weten wat je van ons vindt? Laat een reactie achter onder deze post!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *