Samenvatting: 5 seizoenen Breaking Bad in 62 posters

Published On 5 March, 2014 | By Wendy |

Sinds de komst van Netflix ben ik niet meer achter mijn televisie weg te slaan. Dankzij deze dienst heb ik de serie ‘Breaking Bad’ ontdekt. Helaas is het verhaal rondom Walter White ten einde en verdwijnt de serie voorgoed van de buis. Maar dames en heren, wees niet getreurd; de Hongaarse designer Zsutti (Zsolt Molnár) ontwierp voor elke episode een poster.

De serie Breaking Bad gaat over Walter White, een scheikunde docent op een middelbare school. Op een dag krijgt hij te horen dat hij een terminale vorm van longkanker heeft. Hij wil zijn gezin financieel veilig stellen en besluit samen met zijn oud-leerling Jesse crystal meth te produceren en te verkopen. Hij verandert van family man naar crimineel. Zsutti publiceerde 62 posters die ons meenemen op reis door de vijf seizoenen van de serie. Hieronder vind je een greep uit de collectie.

tumblr_mvk0f97SFn1slqxs4o1_1280tumblr_mvu5uiEeXd1slqxs4o1_1280tumblr_mwnulx5b5Y1slqxs4o1_1280

Alle posters bekijken? Dat kan via deze website! Je kunt ze dan ook direct bestellen voor bij jou thuis aan de muur. 🙂

5.00 avg. rating (99% score) - 8 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik wil alles met liefde doen, dit lukt niet altijd. De zon is mijn beste vriend, regen mijn aartsrivaal. Ik ben een nerd, maar dol op mode. Slapen doe ik weinig, praten te veel. Mijn vocabulaire bevat prestigieuze woorden, Van Dale kent ze niet. Ik neem mezelf niet te serieus, dat laat ik aan anderen over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *