7 toffe gadgets voor op festivals!

Published On 13 October, 2015 | By Spotvogel |

Het festivalseizoen is weer geopend! Binnenkort ga ook jij weer met je vrienden (of juist avontuurlijk alleen) richting de tenten, concerten en gezelligheid. Om je extra warm te maken hiervoor, hebben we 7 gadgets voor je die superhandig zijn! Deze gadgets zijn allemaal via BekendvanPC.

#1 Tassen pakken met vouwplank
Stereotype: Festivalgangers zijn slonzen en proppen hun tas of koffer maar roekeloos vol. Dit terwijl je meer kan inpakken als je die kleding netjes opvouwt. “Ja, maar dat kan ik helemaal niet!” hoor ik je denken. Dat hoeft ook niet met deze vouwplank!vouwrghd56

#2 Veilig heen en terug met de digitale alcoholtester
Alleen al de heen- en terugrit richting het festival (of je vakantiebestemming) is natuurlijk hartstikke gezellie. Echter moet er minstens één iemand opletten dat het niet tè gezellig wordt: de BOB! Neem deze digitale alcoholtester mee om precies te meten wat je alcoholpromillage is; Het meet nauwkeurig van 0,15 tot 4 promille. De tester is klein, weegt slechts 40 gram en laat je binnen luttele seconden weten of je kan rijden of niet.

alcohol blazer promillage

#3 Rits fixenfixazipper
Voor, tijdens of net aan het eind gebeurt het nog weleens dat je de rits van je tas (of tent, kussen, vest of jas) kapot ritst. Met de Fix-a-Zipper fix je die kapotte rits alsof het niks is. Je klikt de rits er zo op zodat je verder kan pakken of je tent weer goed kan sluiten.

#4 Pocket chairamazing pocket chair
Al dat dansen de hele dag is vermoeiend. Bij de tent wil je gewoon ‘ff helemaal doorzakken in comfort. Ga voor de Amazing pocket chair; Die is amazing want deze opvouwbare stoel past zelfs in je broek of jas zak!

#5 Schoon water drinken
Dehydratie is één van de grootste gevaren op festivals. De Clear2Go waterfles is anders want deze bevat een filter dat cryptosporidium en giardia voor wel 99.9% uit het water haalt. Zo tank je schoon water bij!

clear2gowaterflesmetfilter1

#6 Eindelijk een echt handige blikopener
Kort gezegd: Knakworstjes! Langere uitleg: Uit blik eten is nou eenmaal noodzaak. En met deze blikopener snij je jezelf tenminste niet in de vingers. Gaat verder ook compleet automatisch!

one_touch_can_opener2_1

#7 Mini wasmachine!
Ga je wat langer op vakantie of pak je een langer festival mee? Tegenwoordig is er een oplossing om schone kleren te krijgen in de benauwdere situaties. Ik had geen idee van het bestaan van dit soort producten, maar er zijn dus draagbare wasmachines! Was tot en met 2 kilogram aan kleding in deze Aqua Laser wasmachine. Dat is nog eens festival bezoeken à la 2015.

aqua laser wasmachine

Een van bovenstaande gadgets aanschaffen? Neem een kijkje op BekendvanPC.

toffedingen_advertorial

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *