A-Solar Nova Backpack Pro: Rugzak met zonnepaneel!

Published On 28 May, 2012 | By Chris |

Op het moment van schrijven hebben we aan zon geen gebrek. De energieprijzen blijven echter oplopen en het bewustzijn dat ronduit hersenloos bezig zijn als we niet op een duurzame manier aan onze energie gaan komen komt gelukkig steeds meer omhoog. Maar wat als duurzaam nou ook eens heel erg praktisch is? De A-Solar Nova Backpack Pro is combineert het duurzame met het praktische…

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn hot. En dat is ook niet zo raar als je bedenkt dat je met een zonnepaneel feitelijk een oneindige bron van energie te pakken hebt. Juist als je erop uit wilt gaan in de zomer, of lange dagen op de skipiste te vinden bent in de winter heb je niet altijd de mogelijkheid om je electronische apparaten even in een stopcontact te steken. En het is behoorlijk vervelend als je bovenop een berg staat en opeens iedereen kwijt bent of wanneer je telefoon na 1 dag Lowlands de geest al heeft gelaten.

A-Solar Nova Backpack Pro

Als je dat soort momenten wel eens meemaakt dan is de A-Solar Nova Backpack Pro een van de beste investeringen die je kunt doen. De A-Solar Nova Backpack pro is namelijk een rugzak waarop kleine zonnepanelen op de achterkant zijn aangebracht. Door middel van deze zonnepanelen wordt de geintegreerde accu opgeladen terwijl je bijvoorbeeld aan het fietsen, skieeen of feesten bent. Is je telefoon, mp3-speler of PDA aan het einde van de dag leeg? Dan laad je hem gewoon weer op met behulp van de A-Solar Nova Backpack Pro.

De A-Solar Nova Backpack Pro heeft een inhoud van 33 liter en wordt geleverd met stekkers voor onder andere Nokia, Samsung, Sony Ericsson, LG, mini USB, micro USB, PSP en Nintendo DS lite.

Deze handige backpack is nu verkrijgbaar voor € 116,- euro. Klik hier voor meer informatie of om tot aankoop over te gaan.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *