adidas D Rose 3 “Michigan Avenue”

Published On 7 November, 2012 | By Ming |

Adidas Basketbal komt met een nieuwe versie uit van de signature adidas D Rose 3 van Derrick Rose. De adidas D Rose 3 Michigan Avenue is ge├»nspireerd door het jaarlijkse “Magnificent Mile Lights Festival parade” uit de hometown van Rose; Chicago.

Uiterlijk adidas D Rose 3 Michigan Avenue

De Michigan Avenue edition van adidas D Rose 3 valt op door zijn felle gele accenten op de achterkant van de schoen. De tong, zool en veters van de schoen zijn rood die de “Michigan Avenue” editie overigens goed kan hebben doordat het grootste gedeelte van de schoen bestaat uit blauw en wit.

De “Michigan Avenue” adidas D Rose 3 zal beschikbaar zijn voor rond de $160 USD en zal beschikbaar zijn op 15 november, 2 dagen voor de aanvang van de Magnificent Mile Lights Festival.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *