Adidas introduceert Nitrocharge voetbalschoen

Published On 23 July, 2013 | By Chris |

De nieuwe Nitrocharge 1.0 voetbalschoenen van Adidas beloven een aanwinst te zijn voor alle voetballers die hun spel graag een nitrocharge geven. Zo bieden de schoenen bij hoge snelheden meer steun en grip op harde, natuurlijke voetbalverden.

De Adidas Nitrocharge voetbalschoen maakt gebruik van een aantal technologieën  die meer steun en grip bieden (TRAXION™ 2.0 FG-noppen, laterale ENERGYSLING-steun, lichtgewicht en stabiel SPRINTFRAME-ontwerp). De schoenen beschikken over een zeer zacht bovenwerk dat gemaakt is uit een combinatie van leer en synthetisch materiaal. Daarnaast zitten er een aantal elastische, maar ook beschermende elementen verwerkt in de schoen, waardoor optimaal comfort wordt gecombineerd met ondersteuning en bescherming van de voet.

Ter introductie van Adidas Nitrocharge lanceert Adidas een campagne waar onder andere een interactieve game deel van uitmaakt. Op de website van Adidas kun je de Nitrocharge game spelen door je smartphone of tablet te veranderen in een controller. Door verschillende moves uit te voeren op het voetbalveld verdien je punten en maak je kans om een paar Nitrocharge voetbalschoenen te winnen.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *