Adidas Jeremy Scott JS Wings Hologram

Published On 16 January, 2013 | By Ming |

Het liefst draag ik altijd en overal gewoon sneakers. Nou ja, als het heel warm is draag ik natuurlijk het liefst slippers. Maar soms kunnen sneakers ook een beetje te ver gaan. Begrijp me niet verkeerd, ik hou wel een beetje van speciale uitvoeringen van sneakers. Maar de Adidas Originals door Jeremy Scott JS Wings “Hologram” zijn mij net iets te gek.

De Adidas JS Wings vond ik eigenlijk net op het nippertje kunnen, Adidas hi-tops met… tjaa… vleugels. Geen idee waar ik het over heb? Check de foto hieronder:

De Adidas JS Wings is verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit met zwarte elementen, zwart, zilver met zwarte elementen, wit met goud en de wat kleurrijkere edities. Maar nu gaan ze wat mij betreft wel een beetje te ver met de Adidas Jeremy Scott JS Wings “Hologram”. Een zeer kleurrijke JS Wings uitvoering met een metallic regenboog gekleurde bovenkant. De zool is transparant met spikkels en uiteraard uitgevoerd met vleugels.

Wat vind jij? Een regelrechte fail of toch nog tof?

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *