Alanis Morissette doet Basket Case van Greenday

Published On 9 October, 2012 | By Chris |

Alanis Morissette steekt Greenday zanger Billy Joe Armstrong een hart onder de riem met een cover van een van de grootste Greenday hits ooit “Basket Case.”

Justin Bieber incident

Voor alle Justin Bieber fans heeft Greenday`s frontman Billy Joe Armstrong na het “Bieber incident” waarschijnlijk afgedaan, zo niet voor Alanis Morissette. Tijdens de TV show van Jimmy Kimmel Live voegde ze daad bij het woord en woord bij de daad door een cover van Basket Case op haar geheel eigen manier te vertolken.

Kippenvel

Toen ik net in de auto zat op weg naar huis hoorde ik dit nummer op de radio en had toch wel even een kippenvel momentje. Een nummer van een van de grootste bands van de `90`s gecovered door een van de grootste zangeressen van de `90`s op een geheel eigen manier. Jeugd nostalgie maar dan in het kwadraat zeg maar. Ondanks dat deze uitvoering in mijn ogen helemaal niet vergeleken kan worden met het energieke origineel van Greenday, raakt ze zeker iets.

Om het jullie niet te onthouden, bij deze de video van het nummer. Al vind ik persoonlijk dat je het beter kunt luisteren zonder de beelden erbij. Ook iets met jeugdnostalgie, denk ik.
Bekijk Alanis Morissette`s cover van Greenday`s Basket Case op Youtube

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *