Alcohol als kunst

Published On 22 January, 2014 | By Maartje |

Ooit over nagedacht dat alcoholische drankjes ook erg kunstig kunnen zijn? Het Amerikaanse bedrijf BevShots heeft hier zeker over nagedacht. Zij vergroten een druppel alcohol 1000x onder de microscoop en maken hier vervolgens een foto van. Het ziet er heel bijzonder uit. Nu gaan we toch op een hele andere manier naar ons drankje kijken! 

pinacolada
Piña Colada

Wodka
Wodka

Margarita
Margarita

Cosmopolitan
Cosmopolitan

Gin
Gin

Witte wijn
Witte wijn

Sake
Sake

Champagne
Champagne

alcohol_microscoop
Wodka Tonic

Bier
Bier

Enthousiast geworden? Er zijn nog meer afbeeldingen te zien op www.bevshots.nl. Daar kun je deze afbeeldingen ook op canvas bestellen.

5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben een echt mensen-mens, gezelligheid staat bij mij op nummer één! Ik ben dol op lekker eten, wijn, uitslapen, jasjes en de film Bridget Jones Diary. Ik ben altijd met van alles tegelijk bezig en ik kan nooit kiezen wat ik moet eten. Wat ik niet kan missen is kaas en kauwgom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *