Altered Route: prachtige samenwerking tussen Kilian Martin en Brett Novak

Published On 5 September, 2012 | By Chris |

Wat krijg je als een filmmaker en een skateboarder van wereldklasse samen een korte film maken? In dit geval, een “altered route,” ofwel een zeer unieke video met een prachtige samenkomst van omgeving, techniek, stijl, muziek en montage.

De skateboard-stijl van Kilian Martin lijk nog het meest op street-freestyle in combinatie met dans en acrobatiek. Martin heeft een geheel eigen stijl en laat zich totaal niet in een hokje plaatsen. Als voormalig talentvol gymnast zie je dan ook veel acrobatiek terug in zijn stunts die je van de doorsnee pro-boarder niet zult zien.

Kilian Martin en Brett Novak maakten al eerder samen video`s die ze uit eigen zak betaalden. Voor deze video werd samengewerkt met MB! Magazine van Mercedes-Benz.

Voor de video werd als locatie een verlaten waterpark gebruikt ergens diep in de Mojave Desert, waarbij Martin de volledige vrijheid had om het gehele park te gebruiken – en dat dus ook deed -. De fijne muziek die onder de clip is gezet is verzorgd door AdventuresInYourOwnBackyard.com

Bekijk “Altered Route” hier:

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *