Altijd al Hogwarts in het echt willen zien?

Published On 27 October, 2015 | By Sabine Langhout |

In het Noorden van Engeland staat het Alnwick Castle. Dit kasteel staat onder menig Harry Potter-fan beter bekend als Hogwarts, of in het Nederlands Zweinstein. Mocht je daar graag eens heen willen, dat kan nu met de ferry!

hogwarts noord engeland

Al hoewel vliegen vaak de snelste en meest makkelijke vorm van transport lijkt, nodig ik je uit om eens naar Noord Engeland te varen. Uiteraard met een luxe Ferry. Je ziet namelijk zo veel meer als je op een boot zit dan wanneer je in het vliegtuig zit! Zeker de laatste uren, als je langs de kust van Engeland vaart. Zo zal je Engeland, zowel vanaf het land als vanuit de lucht, nooit kunnen zien.

Niet alleen de thuisbasis voor Harry Potter kun je bezoeken. Er zijn nog veel meer leuke en bijzondere bezienswaardigheden in Noord Engeland. Namelijk het Chatsworth House waar Jane Austin haar inspiratie vandaan haalde voor haar boek Pride & Prejudice. Maar ook ‘Liverpool’, hometown van de Beatles.

En ook niet onbelangrijk de mooie natuur, gezellige pubs, en het lekkere bier. Ongetwijfeld schenken ze daar Guinness.
Zie hier wat je zoal kan bezoeken in Noord Engeland:

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *