Altijd opgeladen dankzij Everpurse

Published On 15 October, 2013 | By Sam |

Net op het moment dat je Google Maps wilt gebruiken, je saldo moet checken of een belangrijk telefoontje verwacht is het weer zover: je batterij op… Hartstikke handig die smartphones, maar dat de batterij zo snel leegloopt is toch behoorlijk jammer! Maar gelukkig hebben we daar de Everpurse, een vrouwelijke handtas waarmee je 24/7 bereikbaar bent.

Sinds de komst van de smartphones zijn we al op zoek naar de oplossing voor het batterijprobleem. Maar dankzij het project op Kickstarter wordt de Everpurse ons leven in geblazen. De Everpurse is een handtas met een ingebouwde oplader waardoor je je smartphone de hele dag door kunt opladen. Het enige dat je hoeft te doen is de telefoon in je tas te stoppen en het opladen gaat vanzelf. Losse accu’s en hoesjes met ingebouwde batterijen zijn niet meer nodig!

Wanneer je accu leeg is, laadt je deze gemakkelijk op via de speciaal bijgeleverde lader. Je legt je tas op de lader, de lader maakt contact, het lampje gaat branden en voilá de accu wordt opgeladen. Wanneer de tas helemaal opgeladen is kun je je telefoon hier twee keer volledig mee opladen. 

De tassen zijn ontworpen door de modeontwerpers Lill St en Laudi Vidni uit Chigago en verkrijgbaar in 14 verschillende patronen. Ik noem een Butterscotch python leather, Eggplant leather en een Aquamarine fabric, klinkt chique niet waar? Dankzij de Everpurse is online opladen nog nooit zo gemakkelijk geweest en hoeven we nooit meer bang te zijn dat we zonder batterij staan.

Bekijk onderstaand filmpje en zie hoe de Everpurse is ontstaan

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *