Amsterdam krijgt eerste Virtual Reality bioscoop

Published On 9 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Eind deze maand, op 31 oktober opent de eerste Virtual Reality bioscoop in Amsterdam. Deze bioscoop is een Pop-Up bioscoop. Dat betekent dat de bioscoop maar tijdelijk zal bestaan. 

virtual reality pop up bioscoop

De bioscoop zal in feite maar één dag bestaan, alleen op 31 oktober. En laat het nou net Halloween zijn op die dag. De Virtual Reality Bioscoop zal helemaal in het teken staat van Halloween.

Als je een beetje weet wat Virtual Reality inhoudt, weet je ook dat je met een soort bril op naar de film zal gaan kijken. Desalniettemin kun je gewoon kaartjes voor een voorstelling vanuit een loveseat met champagne bestellen. Zoals op de Facebook pagina van dit evenement al netjes wordt aangegeven, zal je ‘together but apart’ de experience samen doormaken (vanaf die loveseat dan).

Interesse? Via de Facebook pagina kun je kaartje bestellen! Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plekken en voorstellingen.

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *