App voor de allerluiste mensen regelt alles!

Published On 14 October, 2015 | By Freek Keesen |

De nieuwe app ‘Magic’ kan alles regelen voor je. Uitsluitend voor héééle luie mensen! – Psst… nu ook in Nederland; Manus.

Van sandwich tot jointjes bestellen met Magic

Vele apps kunnen van alles aan je bezorgen. Maar nog niet eerder zagen we één app die dat alles regelt, in plaats van tig apps voor elk iets specifieks. Hoe doet Magic dat? De ‘magie’ erachter is eigenlijk simpelweg manpower. Je verstuurt je wensen naar een van de medewerkers – of misschien wel één supperdrukke startupper die zich het zweet in de naat werkt – en die gaat het voor je regelen.

Wired liet het laatst testen door tech writer Brent Rose. Ze gaven hem 500 dollar zakgeld om te kijken wat ‘ie daarvan allemaal mee kon doen bij Magic. Hij bestelt het gekst mogelijke. Het resultaat: een sandwich, bier, een nieuwe hoodie, een Mexicaans vechtersmasker en zelfs een paar jointjes!

 

Manus, de Nederlandse versie

Een slimmerik heeft het idee nu ook naar Nederland vertaald. Manus is via Whatsapp of Telegram te bereiken voor allerlei bestellingen. Volgens zijn site staat Manus in contact met “bezorgers, winkels, restaurants en leveranciers”. Vragen is gratis en je krijgt een prijsopgaaf voor elke bestelling. Betalen kan via iDeal, Paypal of bitcoin.

Wat denk jij? Zal dit een succesvolle dienst worden?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published.