Apple houdt de kleur van de iPhone X lekker simpel

Published On 14 October, 2017 | By Yvonne Butselaar |

Eindelijk! Het hoge woord is eruit: de iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn 12 september gepresenteerd op het Apple Event. (En staan inmiddels – uiteraard – bovenaan onze verlanglijst.) Dan nu de grote vraag: hoe zien de nieuwe iPhones eruit? En… in welke kleuren zijn ze verkrijgbaar?

Klassieke uitstraling

iPhone 8 en 8+Waar Apple wat betreft de hardware- en software innovaties flink heeft uitgepakt, houden ze het kleurenpalet lekker simpel. Geen nieuwe, hippe kleuren, maar een handje vol klassieke opties. De nieuwe iPhone X is in twee kleuren verkrijgbaar: zilver en space grijs. Dit zijn flink wat minder opties dan bij de iPhone 7 die nog steeds te koop is in matzwart, gitzwart, zilver, goud, roségoud en rood.

Naast de lancering van de nieuwe iPhone X, heeft Apple ook twee geüpdatete versies van de iPhone 7 op de markt gebracht: de iPhone 8 en 8 Plus. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn verkrijgbaar in zilver, goud en space grijs.

Glanzend iPhone X gerucht

Hoewel de iPhone X inmiddels officieel gelanceerd is, blijven er geruchten over een nieuwe kleuruitvoering de ronde gaan. Zo zou chroom dé nieuwe must-have iPhone kleur zijn. Dit gerucht komt voort uit verschillende geruchten van Amerikaanse media. Er zou een uitvoering onder codenaam ‘blush gold’ worden geproduceerd.

Deze uitvoering zou een verchroomde achterkant hebben en eerder koperkleurig zijn dan roségoud. Ook krijgt deze iPhone een zwarte voorkant in plaats van de witte voorkant die de gouden en roségouden versies van de huidige iPhones hebben.

Kleurrijk vervolg

Het lijkt erop dat Apple bewust kiest voor een trapsgewijze uitrol van nieuwe kleuren. Dankzij de verwachte voorraadproblemen bij de fabrikant brengt Apple de nieuwe iPhones, vermoed men, in eerste instantie in een beperkte selectie kleuren uit. Met een beetje geluk volgt er later een update, waarin Apple een geheel nieuw kleurenpalet lanceert. Welke kleuren en uitvoeringen dat precies zijn, is vooralsnog een mysterie.

Welke kleur iPhone X, iPhone 8 of iPhone 8 Plus zou jij graag willen hebben? Wil je op de hoogte worden gehouden over alle ontwikkelingen van de iPhone X? Schrijf je dan even in voor updates bij KPN.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *