Apps voor op jouw smart TV

Published On 20 February, 2014 | By Spotvogel |

Smart tv’s worden steeds populairder. Steeds meer mensen maken ook gebruik van alle mogelijkheden die een smart tv biedt. De apps die voor deze televisies ontwikkeld worden, maken het ons steeds makkelijker om gebruik te maken van alle functies. Wat zijn de meest gebruikte en handigste apps van dit moment?

Social via de televisie
Veel mensen gebruiken social media via hun telefoon of desktop. Je kunt ook je Facebook bijhouden via de Facebook app voor de smart tv. Dit is leuk wanneer vrienden filmpjes hebben gepost of een fotoalbum van hun vakantie met je hebben gedeeld. Dat geeft een totaal andere beleving. Uiteraard kun je ook je Twitterfeed volgen via de tv en als je wilt kun je zelfs je e-mail bijwerken. Als je ook e-mail wilt beantwoorden is een draadloos toetsenbord aan te raden, want een mail typen via de afstandsbediening is nogal een uitdaging.

Bellen via de tv
Eén van de meest gebruikte smart tv apps op dit moment is Skype. Veel mensen hebben vrienden of familie in het buitenland zitten en bellen is dan een duur grapje . Hier biedt Skype een oplossing. Bellen via een grote smart tv is leuk en het geeft toch het gevoel dat je net iets dichter bij iemand bent wanneer je iemand op zo’n groot scherm ziet.

Televisie on demand
Televisie on demand betekent eigenlijk dat je televisie kunt kijken wanneer het jou uitkomt. Dus geen achtuurjournaal, maar journaal wanneer jij daar tijd voor hebt. Met verschillende apps zoals Youtube, Netflix en Uitzendinggemist kun je jouw favoriete programma’s kijken wanneer jij wilt.

Phillips smart tv uitgelegd

Heb jij al een smart tv en wat zijn jouw favoriete apps?

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *