Après Skistok

Published On 2 December, 2013 | By Suzan van Aalten |

Het wintersportseizoen is weer aangebroken, en dat is natuurlijk geweldig voor ongeveer 6% van de Nederlanders die jaarlijks van de piste suizen. Ben jij  binnenkort van plan om op wintersport te gaan en hou je ook nog eens van een feestje? Dan is deze nieuwe gadget echt iets voor jou: de Après Skistok!

Leve de Après-ski

De naam zegt het eigenlijk al; het gaat om een skistok waarmee het de hele dag feest is. De alcoholische versnapering kan je namelijk gewoon mee de piste op nemen in een drankreservoir in je stok! Een flacon in je jas is niet meer nodig en je kan toch de hele dag genieten van een drankje. Maar deze gadget brengt nog meer voordelen met zich mee. Heb jij nog wel eens de angst voor een zwarte piste? Of is de kou je soms te veel? Dat is nu niet meer nodig!

Koop de Après Skistok nu voor €54,50 op Apresskistok.nl

Wat zullen we drinken

Bij wintersport hoort uiteraard wat alcohol. En wordt er tijdens de Après-Ski misschien vooral bier gedronken, op de piste neemt men liever wat sterkers. Schnaps is hier een goed voorbeeld van. Deze gedistilleerde drank heeft ten minste 32% alcohol en zijn vooral in Duitsland en Oostenrijk te verkrijgen. Ook Jägerbomb is bij de meeste wintersportliefhebbers wel bekend. Het gaat om Jägermeister gemixt met Red Bull of een andere energy drink. Heerlijke drankjes natuurlijk en je krijgt het er lekker warm van, maar pas op! Van alcohol word je overmoedig en ongelukken gebeuren er al genoeg op de piste.

Veel Après-Skiplezier!

5.00 avg. rating (99% score) - 4 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Game, set & match. Niet alleen sport is mijn passie, ook uit eten gaan, op citytrips en concerten bezoeken doe ik graag. Communicatie is mijn vak en ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en uitdagingen. Ik schrijf, woon en leef in Utrecht, maar ben ook vaak in Amsterdam te vinden om Toffe Dingen uit te checken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *