Astro Eye Planetarium sterrenhemel

Published On 25 May, 2012 | By Chris |

In Nederland zijn de avonden en nachten waarop we een heldere sterrenhemel kunnen aanschouwen dun gezaaid. Het Nederlandse weer en lichtvervuiling helpt hier niet bij. Een verademing vind ik het dan ook altijd om op vakantie te zijn en naar een heldere sterrenhemel te kijken. Als overbrugging is het nu ook mogelijk om die sterrenhemel in huis te halen met de Astro Eyw Planetarium sterrenhemel.

Sterrenhemel in je slaapkamer

De Astro Eye Planetarium is een projector die de sterrenhemel naar werkelijkheid projecteert of een muur of plafond. Hierbij heb je de mogelijkheid om een sterrenbeeldweergave aan of uit te zetten, waardoor de Astro Eye ook nog eens educatief verantwoord kan worden ingezet. Bijzonder geschikt dus voor mensen die geïnteresseerd zijn in astronomie. Daarnaast heeft de sterrenhemel een onstpannend effect en kan het helpen bij het inslapen. De projector maakt vrijwel geen geluid, waardoor het niet storend is wanneer je in slaap probeert te vallen.

Specs

De Astro Eye planetarium projector heeft een gewicht van 1.15 kg en werkt op 3x AA batterijen. Het apparaat is compact met zijn afmetingen van 22×22 cm en past daardoor gemakkelijk op een nachtkastje. De projector wordt geleverd met twee schuif schijven om de sterrenbeeldmarkering in of uit te schakelen en heeft 5 verschillende voorgeprogrammeerde snelheden.

Geïnteresseerd in de Astro Eye Planetarium sterrenhemel? Deze is nu hier verkrijgbaar voor. Het is ook mogelijk om  de Astro Eye te bestellen met cadeauverpakking.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Vertaalt ideeën naar werkelijkheid , bouwt blogs en onderneemt. Maar is vooral overtuigd dat de beste dingen ontstaan uit interne motivatie. Daarom is de match met Toffedingen.een hele mooie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *