Astweet Bryan

Published On 18 September, 2013 | By Sam |

Awesome‘, ‘Amazing‘, ‘Out of Control‘, dat zijn de woorden van de Astrid Bryan. Deze Belgische televisiepersoonlijkheid staat sinds begin september te pronken op een, naar eigen zeggen ‘megacool’, krasbiljet. Maar niet zomaar een krasbiljet. Nee! Op het krasbiljet van de Nationale Loterij in Belgie.

Hoeveel vele Nederlanders waarschijnlijk nog nooit van haar hebben gehoord, is deze Astrid Bryan zeer bekend in zowel Vlaanderen als Los Angeles. Deze diva werd bekend met het programma Vlaamse Hollywoodvrouwen en heeft haar eigen docusoap ‘Astrid in Wonderland’. Maar naast dat deze dame een Belgische televisiepersoonlijkheid is, is ze ook nog model, zangeres, muzikante en is ze sinds kort dus te bewonderen op het krasbiljet van de Nationale Loterij.

Dit krasbiljet heeft de naam ‘Bling Bling’ gekregen en mikt op jonge vrouwen tussen de 18 tot 34 jaar. Ik denk dat als je onderstaand filmpje bekijkt, je begrijpt waarom de Nationale Loterij Astrid als gezicht heeft gevraagd. Astrid Ryan en Bling Bling zijn een regelrechte match made in Heaven, twee handen op één buik en ga zo maar door.

Naast de Nationale Loterij heeft Astrid een online tool om te kunnen Facebooken en Twitteren net zoals zij dat doet. Dus wil jij via social media net zo’n jetsetleven lijden als Astrid, dan kan dat! Wat je dan moet doen is het volgende:

  • Surf naar astweetbryan.be
  • Type de tweet of statusupdate die je de wereld wilt insturen,
  • Klik op Bling it On!,
  • En voila! Je tweet of status verandert ‘magicly‘ in een keigave Astweet.

Ben jij de meest actiefste gebruiker van deze tool dan kun je te gekke Astrid Bryan prijzen winnen. En die prijzen zijn niet mis. Wat je namelijk kunt winnen is: een te gek paar hoge hakken, een hele berg klasloten en als klapper op de vuurpijl, een reis naar Los Fucking Angeles!

Zien hoe Astrid Bryan zelf uitlegt hoe je moet Astweeten, bekijk dan onderstaand filmpje!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *