Aurumania komt met misschien wel de duurste fiets ter wereld

Published On 15 May, 2012 | By Tom |

Laat ik een groot liefhebber van de fiets zijn. Niet alleen het vervoermiddel kan mij bekoren maar ook kan ik werkelijk genieten van een bergetappe in de Tour, een klassieker vol regen en valpartijen en zelfs van de spanning van van de voorbereiding tijdens de laatste 7 kilometer voor de massasprint van de Ronde van Polen. De heroïek van het wielrennen heeft langzaamaan ook mijn kijk op het vervoersmiddel veranderd. Met auto’s heb ik niet heel veel maar een fiets is voor mij ware kunst geworden.

Aurumania heeft dat stukje ware kunst wel heel letterlijk genomen. Ze hebben het namelijk voor elkaar gekregen een fiets op de markt te brengen voor het astronomische bedrag van maar liefst € 80.000,-! Voor dat geld heb je een racefiets verguld met 24 karaats goud en versierd met meer dan 600 Swarovski kristallen. Uiteraard is de fiets helemaal met de hand gemaakt en je krijgt 10 jaar geen-vragen garantie. Wees er echter snel bij, want de oplage bestaat uit slechts 10 exemplaren…

De fiets is verder van alle gemakken voorzien. Het zadel is gemaakt door Brooks en is natuurlijk uiteraard gemaakt van het beste leer ter wereld. Het frame is opgeleukt met Swarovski kristallen en de op de cross bar is het Aurumania logo in braille geplaatst, natuurlijk ook ingelegd met deze steentjes. Elke fiets heeft verder zijn eigen limited edition nummer op de voorkant van de fiets geplaatst. Kijken of er een tourclubje Aurumania-fietsers op te richten is…

Kan je niet wachten om er één te bestellen? Neem dan even een kijkje op de site van Aurumania!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

One Response to Aurumania komt met misschien wel de duurste fiets ter wereld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *