B.I. steeds groter probleem onder jongeren: STOP B.I.

Published On 29 January, 2013 | By Spotvogel |


B.I., ofwel “Bufferitus Interruptus” is een steeds groter probleem aan het worden onder jongeren. Vandaar dat het platform STOP B.I in het leven is geroepen: opgericht voor en door jongeren die last hebben van B.I.

B.I uit zich voornamelijk tijdens het gebruik van mobiel internet op de telefoon, laptop en tablet. De voornaamste klachten zijn trillende handen, zweetuitbarstingen en onverklaarbare woedeaanvallen. Mogelijk voel je jezelf onzeker, krijg je last van faalangst of wordt je bevangen door een gevoel van eenzaamheid. Komt een of meerdere van deze symptomen je bekend voor? Mogelijk heb je last van B.I.

En je bent niet de enige. Met het platform STOP B.I. willen jongeren aandacht vragen voor dit fenomeen en toewerken naar oplossingen. STOP B.I. vroeg Bardo Ellens om een video op te nemen die duidelijk maakt hoe zogenaamde “vastlopers” kunnen zijn. Op een luchtige en toegankelijke manier wil STOP B.I. zo de aandacht voor dit syndroom vergtoten.

Bufferitus Interruptus komt voornamelijk voor onder jongeren, terwijl ze verder meestal kerngezond zijn. De oorzaak van B.I. is daarom nog altijd onduidelijk. Buitenlandse bronnen leggen reeds en verband tussen de symptomen van B.I. en het intensieve gebruik van mobiel internet op smartphones, laptops en tablets. De symptomen komen vaak onverwacht, kunnen enkele minuten aanhouden, waarna ze meestal weer verdwijnen.

Het streven van STOP B.I. is door de inzet van social media een zo groot mogelijke groep jongeren te bereiken en op deze manier voor te lichten over dit nieuwe fenomeen en te berichten van mogelijke oplossingen. Meer weten over B.I.? Bezoek dan de website STOPbi.nl.

 

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *