Backstreets Back

Published On 26 November, 2013 | By Suzan van Aalten |

Natuurlijk maakten ze dit jaar hun comeback, maar ook in Nederland zijn de Backstreet Boys meer dan back! Ze geven interviews op de Nederlandse radio, spelen een gastoptreden in Café De Koning van Goede Tijden Slechte Tijden en ook met hun wereldtournee pakken ze Nederland graag mee met een optreden op 24 maart 2014 in Ahoy Rotterdam. Backstreets Back Allright!

As long as you love me

Zelfs met hun twintig jarige jubileum staan de vrouwen nog altijd in de rij voor de mannen: AJ, Brian, Howie, Kevin en Nick. Begin november waren de Backstreet Boys al in Nederland ter promotie van het nieuwe Album: In A World Like This (kopen kopen kopen!) en een paar dagen geleden hebben ze Nederland alweer aan gedaan voor een gastoptreden in Goede Tijden Slechte Tijden. Hoewel de mannen de 30 al even gepasseerd zijn, krijgen ze nog altijd genoeg liefde van de vele fans. Met maarliefst 130 miljoen verkochte albums mogen zich door Entertainment Weekly ook nog eens ‘de beste boyband aller tijden’ noemen.

That Way

24 april 2014 zijn de Boys dus weer in Nederland voor het optreden in Ahoy Rotterdam. De fans kunnen nummers verwachten van het nieuwe album, maar natuurlijk zullen de klassiekers ook ten gehore gebracht worden. Als je er bij bent kan je dus meezingen met I want it that way, Everybody en As long as you love me. De kaartjes voor het optreden kosten tussen de €36,- en €60,-.

Nieuwe videoclip Backstreet Boys

Om alvast even van de Boys te genieten is hier de nieuwe videoclip van het nummer Show ‘Em (What You’re Made Of). Bekijk hem snel, want de mannen zijn zonder shirt te bewonderen:

5.00 avg. rating (99% score) - 3 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Game, set & match. Niet alleen sport is mijn passie, ook uit eten gaan, op citytrips en concerten bezoeken doe ik graag. Communicatie is mijn vak en ik ben altijd op zoek naar nieuwe trends en uitdagingen. Ik schrijf, woon en leef in Utrecht, maar ben ook vaak in Amsterdam te vinden om Toffe Dingen uit te checken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *