Bang & Olufsen voor al uw feesten en partijen

Published On 25 September, 2013 | By Sam |

Je kent het vast wel: Je staat op een feestje, er wordt goed gedraaid, maar het geluid is bar slecht! Balen, want dit verpest de hele avond. Er was daar vast geen geluidsinstallatie van Bang & Olufsen? Dit Deense bedrijf ontwerpt en produceert namelijk de mooiste high-end audioproducten, videoproducten en telefoons in de allerbeste kwaliteit en voorkomt dit soort nare taferelen.  

Het in 1925 opgerichte Deense bedrijf Bang & Olufsen heeft als sleutelwoorden ‘gebruiksvriendelijk’ en ‘unieke uitstraling’ en dat is duidelijk terug te zien in alle producten. Het bedrijf heeft als doel, mensen een onvergetelijk geluidservaring te geven en dat doen ze geweldig! Maar voordat deze fantastische producten in de winkel liggen, gaan er een hoop werkuren aan vooraf. Ik noem een 500 uur design en 2000 uur sound engineering. Toch een behoorlijke voorbereiding voor een feestje!

Bekijk onderstaand filmpje en ervaar zelf het vakmanschap van Bang & Olufsen

Nu droomt iedereen natuurlijk van een setje Bang & Olufsen speakers aan zijn muur. En dat is ook niet voor niks. Naast de uitstekende kwaliteit speakers en videoproducten heeft het bedrijf al veel mooie ‘dingen’ gedaan. Onder andere voor de film Les Misérables. Hiervoor werd een exclusief surround sounds system ontwikkeld waarbij de emotie van de zang van de musicalsterren helemaal tot leven komt. Daarnaast kondigde Bang & Olufsen afgelopen april aan te gaan samenwerken met Spotify. Geweldig! Want niets is natuurlijk heerlijker dan dat je lievelingsmuziek de kans krijgt om uit de beste speakers te knallen. 

Zo, nu weet je wat je moet doen om het beste geluidservaring mee te maken. Kom maar op met dat feestje!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *