Batman vs. Superman teaser, trailer deze maandag!

Published On 16 October, 2015 | By Freek Keesen |

De film waarin Batman tegenover Superman komt te staan, is nu echt bevestigt. De trailer zal deze maandag in Amerikaanse IMAX theaters verschijnen.

Regisseur Zack Snyder heeft een bevestiging getweet dat de Batman vs. Superman film, met de titel Batman v Superman: Dawn of Justice zal komen. Daarin gaf hij ook gelijk een teaser.

De teaser is een echte teaser (=iets dat plaagt, red.)! Er wordt werkelijk waar helemaal niks in vrij gegeven, behalve dan de twee kostuums van Batman en Superman. Laat je trouwens niet foppen; De datum 20 april is voor wanneer de volledige trailer uitkomt. Deze teaser is slechts de eerste 20 seconden van de trailer. Komende maandag zal in bepaalde IMAX theaters in de VS de trailer getoond worden.

Wanneer de trailer online staat zul je die uiteraard op ToffeDingen kunnen bekijken!

Ben Affleck zal Batman spelen tegenover Henry Cavill als Superman. De film’s release staat op het moment op maart 2016, dus we zullen nog wel even moeten wachten.

Spotlight van Disney’s Star Wars gekaapt

Het grappige aan de tweet is dat deze verzonden is een uur voordat Disney de celebratie van zijn nieuwe Star Wars film wilde beginnen. Zo steel je nog eens de spotlight van je rivaal, 10 punten voor Warner Bros.!

Wie gaat winnen?

Laat nu dus maar de discussies tussen bro’s (en sis’s) beginnen: Wie gaat wiens ass kicken? The Verge probeerde het alvast te voorspellen.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *