Beleef Londen eens op een andere manier!

Published On 11 February, 2014 | By Spotvogel |

Londen is een van de meest veelzijdige steden van Europa. Toch kennen de meeste Nederlanders alleen de toeristische highlights. Maar naast die drukke bezienswaardigheden zijn er nog veel meer toffe dingen te doen!

When a man is tired of London, he is tired of life” sprak de schrijver Samuel Johnson meer dan 200 jaar geleden. Anno 2014 is Londen nog steeds een bruisende stad waar van alles is te doen. Je kunt een bezoekje aan de Big Ben, een blik op het paleis en een ritje in een rode dubbeldekker niet vermijden, maar er is zoveel meer te doen! Dus boek een mooi hotel, zoek een goedkope vlucht en beleef Londen eens anders.

Kabelbaan over de Thames
Dankzij een moderne kabelbaan van Emirates Airline kun je nu op een stijlvolle manier de Thames oversteken, terwijl je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Een ritje brengt je tot een hoogte van 90 meter en kost £4.30.

londen-1

Loop over het dak van de O2 arena
Climb an icon”. Ze noemen het zelf de nieuwste attractie van Londen. Met speciale uitrusting maak je een wandeling van 90 minuten over het dak van dit immense en beroemde gebouw. Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht.

londen-2

Ontdek de geheimen van Londen dankzij smsjes
In de avonduren kun je een mooie wandeling maken door Londen. Onder de naam HiddenCity zijn er verschillende routes dwars door de stad te vinden die via sms-berichten hints geven over de route. De wandelingen duren tussen de twee en vier uur en brengen de deelnemers langs leuke winkeltjes, bijzondere cafés en typische, verstopte pubs. Ook leuk om in een competitie te doen met meerdere teams.

londen-3

Schaamteloze karaoke sessies
In Japan is het heel normaal om een privé booth met karaokeset te huren, in Europa is dit anders. Toch kunnen onzekere zangers of nuchtere mensen ongegeneerd zingen in aanwezigheid van vrienden in de Lucky Voice in Londen. De privé hokjes zijn groot genoeg voor twaalf personen.

londen-4

Wat ook altijd een goed idee is, is om gewoon op de bonnefooi de metro te nemen en maar zien waar je uitstapt. Wandel eens keer door een echte (niet-toeristische) Londense wijk, bezoek een pub met enkel Londenaren of bezoek een park in een van de buitenwijken. Zo beleef je Londen eens op een andere manier!

 

Foto bronnen: 1 2 3 4

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *