Ben jij klaar voor een onvergetelijke ervaring? Maak het mee met Pepsi’s Now or Never!

Published On 5 August, 2013 | By Tom |

Leven doe je nu! Je kan er dus ook beter maar het beste van maken. Nu welteverstaan! Niet morgen of later. Geen ‘dat komt wel‘ of ‘we zullen het zien‘. Beleef dankzij Pepsi met je vrienden een onvergetelijke dag op een van de beste festivals van Nederland. Tijd om na te denken is er niet. It’s Now or Never!

Pepsi | Now or Never

Helemaal losgaan op Ultrasonic. De All Acces Backstagepas geeft jullie toegang tot de meest interessante spots die je op een festival vinden kunt. En alsof dat nog niet genoeg is leef je je helemaal uit met een echte Jetpack. Kan je niet wachten om dit ook mee te maken? Dan moet ik je helaas teleurstellen. Ultrasonic was een geweldig feestje maar is echt al voorbij. Een soortgelijke ervaring kun je echter wel winnen voor de volgende festivals!

  • LOVELAND FESIVAL, 10 augustus, Amsterdam
    Meedoen met de actie kan vanaf 8 augustus
  • LIEF, 7 september, Utrecht
    Meedoen met de actie kan vanaf 5 september
  • AMSTERDAM DANCE EVENT, 19 oktober, Amsterdam
    Meedoen met de actie kan vanaf 17 oktober

Doe dus mee met de ‘Now or Never’-actie van Pepsi – meedoen kan door te klikken op de link in de video – en beleef samen met je vrienden een ware onvergetelijk dag! Like ons ook op Facebook om van alle laatste ontwikkelingen van deze actie op de hoogte te blijven.

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *