Bescherm je smartphone met de Rhino Shield!

Published On 15 May, 2013 | By Tom |

Een haat liefde verhouding heb ik met smartphones. Of eigenlijk kan je het liefde gedeelte tegenwoordig ook wel weglaten. Zijn ze gebruiksvriendelijk? Absoluut! Handig? Zeer zeker! Kunnen ze tegen een stootje? Nee, daar gaat het dan ook – zeker bij mij – regelmatig mis. De schade? Een la met 4 ‘dode’ iPhones en 1 Samsung Galaxy S III die niet meer functioneert. Zo’n Rhino Shield kan er wat mij betreft niet snel genoeg komen!

Een keer struikelen of je telefoon die uit je handen valt tijdens het bellen op de fiets en whatsappen is in een klap niet meer mogelijk. Daar gaat je sociale leven! Gelukkig zijn er altijd slimme koppen die het onmogelijke waar kunnen maken. De ontwerpers van Rhino Shield mag je wel onder die categorie plaatsen. Je smartphone met een hamer bewerken? Het kan! Stalen kogels er op laten stuiteren? Geen probleem!

Nu ben ik wel vaker fan van Kickstarter maar dit project vind ik echt briljant. Niet duur. Niet fancy. Zeer gebruiksvriendelijk en het neemt een van de grootste ergernissen uit ons bestaan – over first-wolrd problems gesproken… – weg. Inmiddels is er, gelukkig, genoeg budget opgehaald om de markt te veroveren. Ik kan niet wachten om mijn Nokia – de altijd veilige optie voor personen zoals ik – voorgoed op te bergen en weer terug smart te gaan. En ook voor mijn tablet zal ik maar een Shieldje bestellen!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *