Bezorger Max zet Nederland op de kaart in LA

Published On 18 October, 2016 | By Thomas Nekkers |

In de Amerikaanse talkshow van Jimmy Kimmel worden backpackers die in een jeugdherberg om de hoek van de studio verblijven, getest op de kennis van de stad waar zij in verblijven: Los Angeles, Californië. Zo ook Utrechter Max, die buiten het backpacken om Chinees bezorgt in zijn thuisstad. De vraag is: heeft Max goed om zich heen gekeken in LA?

Het fragment begint met een introductie van de bewuste jeugdherberg, welke door Jimmy Kimmel als een nachtmerrie bestempeld wordt. Daarna presenteert Kimmel een alternatief: een luxueuze suite in een hotel. De winnaar van de quiz krijgt van Jimmy Kimmel een nacht in dat prachtige, ruime hotel. Nou ziet het hostel er niet eens heel slecht uit, maar een hotelkamer zegt de gemiddelde backpacker zeker geen nee tegen. Max neemt het op tegen Australische verpleegster Nikki die het ook helemaal niet erg zou vinden om een nacht door te brengen in een echt bed, met privacy en warm water. En dus; let the games begin…

Bekijk hier de video en zie hoe Max het deed!

Na een goed begin voor Max, komt zijn concurrent Nikki nog goed terug en eindigt het met een tiebreaker na een 3-3 gelijkspel. En dan blijkt dat Max inderdaad zijn huiswerk gedaan heeft, want hij herkent binnen secondes de gouverneur van Californië: Jerry Brown! Knap staaltje voorbereiding en het resulteert in een heerlijke overnachting in een luxe suite voor de Utrechtse bezorger!

De enige vraag die overblijft is… Was Max scherp genoeg om verliezend finalist Nikki mee te vragen naar het Hollywood-hotel…?

Wat vind jij van het filmpje? Heeft Max Nederland en Utrecht goed op de kaart gezet? Laat het weten op onze Facebookpagina!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Nieuwe technologie en sporten. Daar draait het leven toch om? Het enige wat nog mooier is dan technologie en sporten is technologie voor bij het sporten. Daar hoor je mij dan ook de hele dag over babbelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *