Binnenkort verkrijgbaar bij de Ikea | say cheese

Published On 25 April, 2012 | By Ming |

Het lijkt op een cassettebandje, is van karton, heeft een usb aansluiting en er zitten 2 batterijen in. Als je het nog niet doorhad, bovenstaande afbeelding is een camera. En zoals je waarschijnlijk al hebt gezien, is het weer een slim product van de Ikea. De camera is afgelopen week uitgedeeld aan de pers bij Salone del Mobile in Milaan, de grootste designbeurs ter wereld.

De camera kan door zijn interne geheugen ongeveer 40 foto’s opslaan en kan worden overgezet naar de computer door middel van een USB aansluiting. Foto’s kan je van de camera verwijderen door middel van de resetknop die je kan indrukken met een paperclip. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de digitale kartonnen camera te koop is.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *