Boldking bekommert zich om je baard

Published On 3 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Scheermesjes zijn duur. Dat is een gegeven. Nu is daar een oplossing voor: Boldking. Je kan je als het ware ‘abonneren’ op scheermesjes. Boldking stuurt je dan elke twee weken, maand of twee maanden – net wat je zelf wilt – een setje wegwerpmesjes. Bij de eerste levering krijg je een houder, aftershave en zuignap (handig voor aan de muur).

Als je door bijvoorbeeld Movember besluit om je baard een maand niet te scheren, zeg je je abonnement simpelweg op. En als je na 1, 2 of 3 maanden je baard besluit af te scheren, dan geef je dat aan en krijg je weer opnieuw mesjes thuisgestuurd.

Maar als je die baard laat staan – want stiekem bevalt die baard je wel – laat boldking het er niet bij. Nee, dan krijg je, een half jaartje nadat je gestopt bent met het scheren van je baard, de volgende mail met als onderwerp “Is uw baard inmiddels niet te lang?” :

boldkingboldking
Lachen toch?
Zo weet Boldking precies wat de ‘status’ is van elke klant: ‘geen baard’ of ‘wel baard’. En zo weten de klanten dat Boldking ze echt niet vergeten is. Of je die baard nou laat staan of niet!

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *