Broke maar toch op vakantie met srprs.me

Published On 25 October, 2015 | By Sabine Langhout |

Sinds kort kun je met €100 euro 3-4 dagen op reis. Waarheen? Dat blijft tot op het vliegveld een verrassing. Via de website srprs.me kun je broke een reis boeken. Wel is het belangrijk dat comfort voor jou geen must is, en dat je vooral weggaat voor het avontuur.

srprs.me

Wat je wel weet, is dat je op het volgende kan rekenen:

  • mwoah vliegtijden
  • levendige stad
  • vliegtickets & bed
  • ontmoet nieuwe bekenden
  • geen privékamer, wel een lekker bed in een tof hostel.

Kan jij je vinden in het bovenstaande lijstje? Spendeer die paar honderd euro vakantiegeld dan vooral aan deze verrassingsreis. Gegarandeerd avontuur en gezellig onder de mensen in een hostel.

Op srprs.me kun je ook meer luxe reizen boeken. Zo kun je avontuurlijke reizen boeken 11,14 of 21 dagen of een city trip van 3 of 4 dagen. Wel weet je ook in dit geval niet waar je naar toe gaat.

Wat de personen achter de website srprs.me hiermee vooral willen bereiken is dat wij mensen niet langer onze reizen in controle willen hebben. Ze raden je dan ook aan om te stoppen met uitzoeken en reviews te lezen, want daarmee creëer je enkel (te) hoge verwachtingen van je reis. Dus omarm het avontuur en laat je verrassen!

Hoe gaat het precies in zijn werk?
Je krijgt te horen wanneer je op het vliegveld moet staan, eenmaal daar moet je een 4-cijferige code open krassen en invoeren op de srprs.me site/app. En vervolgens kom daar op te staan waar je naartoe gaat!

Echt een verrassing dus.
Zou jij het durven om alles los te laten en op de dag van vertrek te horen waar je naar toe gaat?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Hallo! Als Communicatiewetenschap studente, en eigenaar van mijn eigen bedrijf SABcreëert, heb ik erg veel interesse in reclames en alles wat er om heen gebeurt. In mijn blogs probeer ik antwoord te geven op vragen over de reclames zoals: wat is de boodschap? Welke strategie komt in deze reclame naar voren? Is de reclame effectief? Wat ik leer tijdens mijn studie kan ik goed toepassen bij het beantwoorden van deze vragen. Daarmee wil ik mijn lezers wat meer mediawijs maken en een kritische blik geven op de duizenden reclames die jaarlijks voorbij komen. Meer weten? Check www.sabcreeert.nl!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *