Bruisend New York

Published On 27 September, 2013 | By Sam |

Het is een bruisend metropool, de tijd staat er nooit stil en je voelt je binnen een paar uur een echte local. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar je weet natuurlijk al waar ik het over heb. The best place in the world, New York!

Alle soorten en maten

Deze aan de oostkust, van de Verenigde Staten, gelegen stad wordt door velen gezien als het centrum van de wereld. Niet zo gek als je je bedenkt dat deze stad 24 uur per dag actief is om 8 miljoen inwoners van alle gemakken te voorzien. Musea, shoppingmalls, zwembaden, restaurants, je kunt het zo gek niet verzinnen er is er altijd wel eentje open.

Bezienswaardigheden

New York is een echte melting pot, duizenden bevolkingsgroepen en culturen lopen er rond in alle soorten en maten. Zo vind je in China Town echte Gheisa’s en in Little Italy traditionele pizza bakkers. Maar naast dat deze stad zo veel verschillende inwoners heeft, heeft het misschien wel net zoveel toffe bezienswaardigheden. En hoe cliché het ook klinkt, maar niet minder waar, in New York kom je hoe dan ook tijd tekort. Ik noem een Empire State Building, Rockefeller Center, Chrysler Building, Madison Square Garden, Guggenheim Museum, Metropolitan Museum en ga zo maar door. Dat moet je toch gezien hebben! 

Logeren

New York kent gigantisch veel overnachtingsmogelijkheden en hotels. Ga je in drukke periodes (met name tijdens kers en oud en nieuw) dan loont het de moeite om zo snel mogelijk je hotel in New York te boeken omdat het ontzettend vroeg in het jaar al uitverkocht is. Ben je er dus snel bij, dan kun je ook nog de keuze maken tussen betaalbare accommodatie en wat duurdere hotels op hotels op Venere.com. Al met al zal het een ervaring worden om nooit te vergeten!

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *