Bug-A-Salt, geef vliegen geen kans!

Published On 18 January, 2013 | By Tom |

Stiekem schuilt er elke man een jager. Hoewel de maatschappij ons een een bepaald keurslijf probeert te wringen blijft het feit bestaan dat we maandagochtend eigenlijk helemaal niet in de auto of op de fiets willen stappen om weer – zoals het hoort – naar het werk te gaan. Nee, veel liever gaan we op weg om ons eten te vangen. De Veluwe in om achter zwijnen aan te rennen. Herten achtervolgen tot zij, en wij, niet meer kunnen. Om ‘s avonds moe maar voldaan je net gevangen vlees te roosteren boven een open vuur. Ik bedoel, wat moet je nou in hemelsnaam met een inductiepan?

Helaas is dit, zeker in Nederland, een onmogelijke opgave geworden. Wanneer we met z’n allen de Veluwe op stormen is er in mum van tijd geen zwijn meer te bekennen. En wanneer ik dit vanuit mijn warme kamertje aan het typen ben moet ik er niet aan denken om me met blote voeten gekleed in een dierenhuid een weg door drassige rivierbeddingen te banen. Nee, vanavond bestel ik wel gewoon wat via Thuisbezorgd, dan hoef ik de straat tenminste niet op. Ik maak van mijn eigen huis gewoon een jachtgebied. Het grote wild links laten liggend ga ik op zoek naar iets anders dat beweegt. Vliegen, insecten, met de Bug-A-Salt maken ze geen schijn van kans!

De Bug-A-Salt is de ultieme gadget om vlieg snel, effectief en milieuvriendelijk uit te schakelen. Laad je Bug-A-Salt met een snufje zout en de jacht kan beginnen. Succes!

De Bug-A-Salt is een uitvinding van de Amerikaanse kunstenaar Lorenzo Maggiore en is voorzien van een CE certificering. De Bug-A-Salt dient door volwassen gebruikt te worden en wordt dan ook alleen verkocht aan personen van ten minste 18 jaar.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

2 Responses to Bug-A-Salt, geef vliegen geen kans!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *