Captain Morgan’s Facebook-page met humor

Published On 16 October, 2015 | By Spotvogel |

Captain Morgan is het piratenmerk bij uitstek. Bekijk de twee nieuwe reclames en klik door voor een de grappigere branded Facebook-pagina!

Twee nieuwe reclamefilmpjes van Captain Morgan brengen ons terug in de setting 1671, Port Royal. Bekijk de filmpjes en klik door om naar een van de leukste Facebook-pagina’s te gaan, die van Captain Morgan!

captain morgan facebook page

Hoe de tab te betalen?

Altijd lastig. Je bent een avondje lekker aan het drinken op je tab en luid aan het kletsen over alle piratenverhalen. Maar als de barvrouw aankomt en de rekening betaald moet worden dan zijn die piratenvriendjes opeens stil! Even de hoed langs laten gaan om iedereen zijn bijdrage te laten doen dus? Uiteraard werkt dat niet, die gierige piraten toch! De opper-piraat weet echter wel een manier hoe hij dat op kan lossen met deze voluptueuze barvrouw!

Wie rijdt?

Daarnaast laat Captain Morgen zien dat het ook de bewuste kant op wil. Ter ondersteuning van de gedachte dat je je piraten aan het einde van de avond ook veilig thuis moet brengen, maakten ze de volgende reclame.

 toffedingen_advertorial

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *