CarPong, de nieuwe hype?

Published On 28 June, 2013 | By Tom |

Pong kennen we allemaal. Het was zo’n beetje het eerste computerspel wat op grote schaal gespeeld werd. Lekker tegen elkaar of tegen de computer virtueel tafeltennissen. Gegarandeerd heel wat uurtjes vermaak!

Dan is er natuurlijk ook de echte versie. Pingpong, of tafeltennis in het Nederlands. Een tafel met een netje, batje in je hand en de bal via de tafelzijde van je tegenstander het veld uit slaan. 1 tegen 1, in duo’s of op vakantie met heel de camping rond de tafel, het kan allemaal.

Beerpong is weer een andere variant. Aan beide zijde van de tafel stel je je bekertjes op en je probeert met een balletje in de beker van de tegenstander te gooien. Een gehitte beker, uiteraard voorzien van een alcoholische consumptie, dient in z’n geheel door de tegenstander geconsumeerd te worden. Leuk tijdverdrijf voor een avondje stappen of wanneer je vrienden over de vloer hebt.

Maar dan is er nu ook CarPong. Een heus WK nog wel. Niet bedacht als serieus sportevenement maar als leuke commerciële uiting voor de nieuwe uitvoering van de Chevrolet Captiva. ‘Zo veel ruimte, wat moet je er mee?‘ moeten ze gedacht hebben. Nou, een WK ping, uhmm… CarPong houden dus!

CAPTIVA LIFETEST #1 READY FOR WORLD CHAMPIONSHIPS

Wat het ook is, met pong in de naam lijkt het altijd goed te zitten. Of CarPong net zo’n hype wordt als zijn broers en zussen weet ik niet. Tijdens de file hoef je je niet meer te vervelen in ieder geval. De hoogste tijd om zelf ook maar eens een tafel te produceren!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *