In case of love at first sight, break glass!

Published On 14 February, 2014 | By Tom |

Een kaartje, een knuffeltje of een romantisch diner. Valentijnsdag is dé dag om je geliefde wat extra aandacht te geven. Maar wat nou als je juist vandaag de ware tegen het lijf loopt. Niet bewust, nee gewoon op straat of in de trein. Oogcontact, die twinkeling voelen maar eigenlijk geen nummer – of überhaupt een naam – vragen durven. Daar sta je dan op de meest romantische dag van het jaar, met lege handen. Een magnetronmaaltijd geklemd onder je armen, dat dan weer wil. Toch had het allemaal heel anders kunnen lopen…

in-case-of-love-02

Een beetje hulp had je nu zo goed kunnen gebruiken, zo in geval van nood. En laat dat nou juist vandaag in Parijs – la cité de l’amour – en Amsterdam overl mogelijk zijn. Beide steden zijn namelijk volgehangen met In case of love emergency-boxes. Je kent ze wel, die in-geval-van-nood-druk-hier-kastjes waar je – in geval van nood dus – een flinke mep tegenaan mag geven om een alarm of sprinklerinstallatie te activeren. Nu zijn ze er om jou van de eenzame magnetronmaaltijd te behouden. Loop je over straat en heb je dat wow-gevoel dan ren je naar de In case of love emergency-box, breek je het cellofaan en verras je je aankomende date die zich nog nergens van bewust is met een prachtige roos. Het symbool van romantiek. Succes gegarandeerd, daar heb je geen Tinder voor nodig!

Ook in Nederland kan je zo maar eens de gelukkige zijn vandaag. Vanuit Amsterdam rijden er door het gehele land van emergency boxes voorziene Lovertrains. Vandaag kan je je dus eens niet verliezen in je telefoon, maar wordt het actief op zoek gaan naar die nieuwe vlam. Heb je hem of haar gevonden dan wordt het tijd iemands dag onvergetelijk te maken. Beginnend met een prachtige roos en misschien wel eindigend in la cité de l’amour?

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *