Chealio maakt goedkoop shoppen wel heel makkelijk

Published On 8 September, 2014 | By Freek Keesen |

Nederlanders staan bekend om twee dingen (en meer, maar ik probeer hier even een hele natie te reduceren tot iets simpels, mag ik?): We zijn ‘op de centen’ en we zijn efficiënt. Chealio is dus echt zóóó Nederlands!

Chealio?

Je kent vast wel een van de vele aanbiedingensites zoals Groupon, iBood, Groupdeal of iChica. Misschien check je elke dag wel de aanbiedingen omdat je shopping-gek bent of misschien laat je de kortingen lekker langs je heengaan. Anyway: Up-to-date blijven kost tijd en je weet wat ze zeggen: Tijd = geld.

Wat nou als je een notificatie krijgt, zodra iets in de aanbieding staat wat je echt wil of binnenkort nodig hebt? Chealio doet juist dat. Het is een “aanbiedingen zoekmachine en notificatietool in één“, aldus Christiaan namens Chealio.

Maak een Wish !chealio logo 1024

Bij Chealio kan je niet alleen alle actieve aanbiedingen bekijken, maar nog toffer is de optie om Wishes te maken: Nieuwe smartphone nodig? Maak een Wish aan waarin je de tag smartphone zet. Of ben je juist specifieker op zoek naar een Samsung Galaxy S5 of iPhone 5S? Dat kan je ook aangeven. Plus welke prijs je er maximaal voor wilt betalen. Op deze manier kun je niet alleen inspelen op actuele aanbiedingen, maar ook aankopen die je in de toekomst nodig hebt voor de meest voordelige prijs bemachtigen.

Met andere woorden: Chealio draait vraag en aanbod om! Zo gaan we weer terug naar alleen kopen wat je echt nodig hebt, in plaats van onnodige impulsaankopen, zoals te lezen was in de Metro over aanbiedingensites.

Je kan gemakkelijk inloggen met je Facebook- of Google Plus-account. Als het product voor de gewenste prijs in de aanbieding is, krijg je een e-mailtje met link naar de aanbieding. Zo kan je gelijk toeslaan; Want: Timing is het sleutelwoord voor goedkoop shoppen!

Meer dan 46 webshops!

Chealio is de laaste maanden flink aan het groeien wat betreft het aantal webshops die ze bijhouden. Op dit moment zijn het er 46! En daartussen zitten dus vele grote, belangrijke:

  • Grouponaanbiedingen
  • Groupdeal
  • iBood
  • Marktplaats
  • Bol.com
  • Watch2Day
  • iChicha
  • MediaMarkt
  • En nog veel meer, zie hier!

Het werkt voor allerlei producten: Van boxsprings tot tandenborstelkopjes, van tablets tot vriendschapsbandjes en van schoenen tot televisies.

De toekomst van shoppen

Chealio heeft de ambitie om shoppen in het algemeen makkelijker en goedkoper te maken. Chealio’s woordvoerder Christiaan vertelde ons:

Op dit moment wordt er gewerkt aan een functie om de aanbiedingen te koppelen aan zo veel mogelijk webshops. Bijvoorbeeld: Je zoekt een televisie van een bepaald merk en ziet meteen hoe duur die is bij verschillende winkels. Als deze televisie dan als dagaanbieding te koop staat, zie je bij ons wat de echte kortingspercentage is.

Ik ben heel benieuwd waar dit schip heengaat. Ik denk zeer ver, aangezien online winkelen steeds belangrijker wordt; Terwijl de omzet van offline winkels de laatste drie jaar gedaald is, blijft de omvang van online winkelen doodleuk doorgroeien: Van 2,8 miljard euro omzet in 2005 naar wel 10,6 miljard euro in vorig jaar, 2013! Zelfs 56% van de vrouwen shopt tegenwoordig liever online. Niet gek aangezien je online vaak goedkoper uit bent en ook nog eens op de bank kan blijven hangen.

Wil jij ook alvast proeven van de toekomst van het shoppen? Ga naar Chealio.com!

LET OP: speciaal voor de lezers van Toffedingen.com heeft Chealio de Beta invites tijdelijk uitgezet. Dit betekent dat je nu kunt registreren en gebruik kunt maken van alle functies van Chealio, zonder dat je hiervoor uitgenodigd moet worden!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

hou van Toffe Dingen als: Devin The Dude ● Michael Jordan ● Opgezwolle ● The Big Lebowski ● The Daily Show ● HBO ● Traveling ● FreakyFreek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *