Citymaps voor iPhone

Published On 25 July, 2013 | By Ming |

Je had natuurlijk al de kaartenapp van Apple op je iPhone die niet helemaal goed werkte, daarom wilde je ook de Google Maps App op je iPhone. Maar nu is er een Maps App die wellicht je al je andere Maps Apps kan vervangen. De App waar ik het over heb is CityMaps voor iPhone, in het kort is het een combinatie van het beste van Foursquare, Yelp en Instagram.

Wat maakt de CityMaps nou eigenlijk zo interessant? We nemen als voorbeeld Foursquare, in Foursquare kan je lijsten maken met interessante plekken die je kunt delen met vrienden. Maar deze plekken kan je dus niet op een map tonen waardoor je nog steeds moet zoeken waar die plek nou precies is. Met CityMaps kan je dus heel simpel interessante plekken toevoegen en dit dan weer delen met je vrienden.

Als je eenmaal een map hebt gemaakt, kan je deze delen met je vrienden en volgers. Zij zien jouw favoriete plekken die ze weer kunnen combineren met hun eigen map waar ze jou ook suggesties kunnen doen.

CityMaps is verkrijgbaar in de AppStore.

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *