Coca Cola doet lachwekkend sociaal experiment in de metro

Published On 24 October, 2015 | By Spotvogel |

Coca Cola heeft een sociaal experiment gedaan in een metro. Onder het mom van haar slogan ‘choose happiness’ is er een experiment uitgevoerd om te kijken hoeveel mensen ‘gelukkig’ worden van een lachende wildvreemde. 

lachen met coca cola

Hoe heeft Coca Cola dat gedaan? Ongetwijfeld is de man in kwestie gecast op zijn enorm aanstekelijke lach. Deze man is vervolgens in een drukke metro gezet met een tablet. Wat hij op de tablet bekijk zal altijd een raadsel blijven, maar het was in ieder geval erg grappig. De man lacht namelijk de hele metro bij elkaar. Wat begint als een klein subtiel lachje, eindigt in een enorme schaterlach.

Binnen enkele seconden lacht de hele metro mee met de man. Zijn lach is zo enorm aanstekelijk dat jij met krullende mondhoeken het onderstaande filmpje gaat bekijken. Ook de mensen in de metro kunnen hun lach moeilijk onderdrukken. En waar een schaap over de dam is volgen er meer.

Als je lacht maakt je lijf een gelukshormoon aan, en als je gelukkig bent lach je meer. Kortom, een (paar) keer per dag lachen, en je dag kan niet meer stuk! Ik weet zeker dat de mensen die in deze metro zaten lachend en behoorlijk gelukkig hun weg naar huis/werk hebben vervolgd. Zeker aangezien ze aan het einde van de lachsessie van de man een blikje cola kregen. Slim! Dan koppelen mensen dat geluksgevoel aan het drinken van Cola.

Merk jij ook wel eens dat je moet lachen van de lach van een ander?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *