Coin | Een dunne portemonnee met veel geld

Published On 6 December, 2013 | By Sam |

Moet je eens voorstellen: Eén pasje die je overal voor kan gebruiken en die alles netjes bijhoudt op je smartphone. Coin is een digitaal pasje waar je gewoon mee kunt pinnen in elke winkel en met één druk op de knop kies je van welk pasje het geld afgeschreven mag worden.

Pasjes toevoegen kan simpel met een bijgeleverd scannertje die je aan je smartphone kunt koppelen. Haal je pasje er één keer doorheen en hij staat in je keuzelijst van Coin. Je kan zo veel pasjes toevoegen als je wilt! En wanneer je een keer te ver van je Coin verwijderd bent, dan geeft de app je een pushbericht. Zo raak je ‘m dus nooit kwijt!

Een super handige gadget! In 2014 wordt de eerste generatie van Coin op de markt in Amerika verwacht en een jaartje later zullen wij in Europa ook kennis mogen maken met de Coin. Over een tijdje zijn we dus eindelijk verlost van die dikke portemonnee in je kontzak. Dit maakt Coin sowieso onmisbaar voor alle mannen!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik ben Sam! Een enthousiaste student bedrijfscommunicatie die graag schrijft over Toffe Dingen. Ik hou van appels, de Efteling en vroeg opstaan. Voor Toffe Dingen schrijf ik over van alles. Als het maar Tof is. Ik word blij van chocola, groene thee en leuke mensen om me heen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *