ColorWare iPhone 5

Published On 26 October, 2012 | By Ming |

Vind je de keuze tussen een witte of een zwarte iPhone 5 een beetje saai of niet spannend genoeg? Maar wil je niet zelf aan de slag willen gaan met verf, stikkers of spuitbussen? ColorWare is dan misschien wel de oplossing die je zoekt.

Via ColorWare kan je je iPhone volledig customisen volgens je eigen wensen. Het gaat hier niet om een skin of om een case, maar om de iPhone zelf. Zo kan je via de site van ColorWare niet alleen een kleur kiezen, maar kan je dus zelf bepalen wat voor kleur je wilt voor de bovenkant van je achterkant, de onderkant van je achterkant, het middelste gedeelte en frame, de homebutton en zelfs de SIM kaart tray. Bij ColorWare kan je dus honderden kleurencombinaties maken waardoor het zelden voorkomt dat iemand precies dezelfde iPhone heeft als dat jij hebt. Oh ja, ik vergeet zelfs bijna dat je ook nog kan kiezen tussen een glanzend effect en mat effect.

Custom Colorware iPhone 5

Aan zo’n uniek kleurrijke iPhone hangt wel een prijskaartje, je moet er maar liefst $1,700 USD voor neertellen wat neerkomt op rond de 1300 euro.

Meer informatie vind je op de website van ColorWare.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Mensen die me kennen, zeggen dat ik een visueel ingesteld persoon ben. Daar zouden ze weleens gelijk in kunnen hebben. Ik hou dan ook van beelden, of het nou gaat om een foto, een video of gewoon een mooi ontwerp. Niet voor niets bestaat de uitdrukking; Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Ming op Google+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *