thuiswerken

Corona crisis: alle informatie voor ondernemers op 1 plek

Published On 3 April, 2020 | By Spotvogel |

Het coronavirus heeft grote impact op het bedrijfsleven. Veel kantoren zijn gesloten en daar komt de nodige verandering bij. Hoe ga je om met deze veranderingen? Ondernemerschap Academy heeft de oplossingen voor jou op een rij gezet. Bekijk alle maatregelen en het relevante nieuws voor u als ondernemer en uw bedrijf. Raak geïnspireerd door mooie initiatieven en wissel tips en ervaring uit met andere professionals. 

Ondernemerschap Academy heeft voor u een overzicht opgesteld met handige tools en tips voor werkgevers en werknemers. Zie hier bijvoorbeeld een overzicht van de economische impact van het coronavirus op alle sectoren, hoe je het beste video meetings inricht. Of hoe je leiderschap toont in tijden van crisis. Benieuwd? Bekijk de pagina MKB hulp bij coronacrisis/. 

Maar ook brengt deze tijd mensen dichter bij elkaar. Zo zijn er een tal van initiatieven die de ondernemer een hart onder de riem willen steken. Op zoek naar inspiratie tijdens deze crisistijd? Neem een kijkje op de pagina voor tips en mooie initiatieven coronacrisis/. 

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com