Creatief in de kleine ruimte in ‘The World´s Smallest Kitchen’

Published On 24 September, 2013 | By Tom |

Zo erg als het in sommige Chinese steden is is het hier nog niet, maar we kunnen wel zeggen dat het steeds lastiger wordt om geschikte woonruimte in de grote stad te vinden. Weinig ruimte en stevige prijzen maken het een lastig karwei. Juist de herkenbaarheid van deze problematiek maakt het uiterst geschikt om er eens flink de spot mee te drijven.En dat is precies wat ze ook bij Cookeo dachten!

Zo werd op een plein in Brussel het kleinste huis ter wereld neergezet. Zelfs zo klein dat je een ware acrobaat moet zijn om in dit stulpje te verblijven, laat staan je er te kunnen bewegen. Het resultaat? Veel lachende Brusselaars, uitgedeelde maaltijden en vooral veel positieve respons.

The World´s Smallest Kitchen

Creatief in de kleine ruimte, ik kan er zeker van genieten. Of het nou een uiterste ingewikkelde doch functionele oplossing van Messi is waardoor hij twee teamgenoten vrij voor de keeper zet of een reclamestunt als deze. Een geheel verdiende pluim naar de makers dus!

5.00 avg. rating (98% score) - 1 vote

Like this Article? Share it!

About The Author

Ik hou van communicatie. Niet alleen in de kroeg of in de supermarkt, maar ook zeker online! De vrijheid die het internet me biedt is me een groot goed. Mijn doel? Een (virtuele) glimlach om een schrijfsel maakt ook mijn dag weer heel wat plezieriger!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *