Creatief met pokerchips!

Published On 6 September, 2012 | By Spotvogel |

De pokerboom van een aantal jaar terug is inmiddels al een tijdje voorbij. Waar er voorheen op vrijdag avond steevast een kistje pokerchips uit de kast werd getrokken, liggen deze zelfde chips tegenwoordig vaak stof te verzamelen. Zonde! Want je kunt er hele creatieve dingen mee doen.

Natuurlijk kun je denken: mijn vaste poker game van vrijdagavond loopt niet meer dus ik zoek mijn heil bij online poker. Wij hebben een veel beter idéé. Die oude chips die stof liggen te happen kun je namelijk ook gebruiken om toffe sieraden van te maken.

De laatste tijd zie je een trend van het bedrukken en verwerken van keramieken schijfjes. Waarom zou je daar geen pokerchips voor gebruiken?

Iedereen heeft ongetwijfeld nog wel een kistje liggen met pokerchips die gerecycled mogen worden. Haal ze nu maar weer uit de kast want dit is wat je ermee kunt doen:

1. Maak er een sleutelhanger van

Boor een gaatje door een chip en hang hem aan je sleutels. Je hebt op een eenvoudige manier een leuke en kleurige sleutelhanger. Zeker als je er een paar hebt ziet het er snel tof uit! Je kunt natuurlijk ook als een echte highroller een geel 100 euro chipje van Holland Casino doorboren en eraan hangen. Als je dan ooit in geldnood komt kun je altijd nog je sleutelhanger, in plaats van de sleutels van je auto, op rood leggen en hopen op het beste.

2.  Maak er een ketting van

Als je dan toch aan het boren bent kun je er net zo goed ook één aan een ketting hangen! Met wat creativiteit, een foto of wat ornamenten en wat lijm kun je daar best iets leuks van maken.

 3. Maak er een broche van

Als je brocheclips koopt bij een hobbywinkel kun je die achterop de chip lijmen. Als je de chip aan de voorkant vervolgens decoreert met bijvoorbeeld een button gemaakt van vintage papier krijg je al erg snel een tof resultaat!

Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen mee te doen. je kunt er bijvoorbeeld koelkast magneten van maken, kerstboom dercoratie of creatieve bierviltjes voor als je vrijdagavond pokergame tóch een keer doorgaat.

Gooi je oude chips dus niet weg maar laat je creativiteit de vrije loop en maak er iets moois van!

5.00 avg. rating (99% score) - 2 votes

Like this Article? Share it!

About The Author

Spotten is zeg maar echt mijn ding. Altijd op zoek naar de meest unieke, ludieke en toffe producten die je leven compleet maken. Daarnaast wereldkampioen in stare-down contests. Head honcho van Toffedingen.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *